Bloggaavan reksin paluu…

Posted: 21.8.2013 in Ei kategoriaa

Edellinen blogi reksin ihmeellisestä maailmasta on viettänyt hiljaiseloa. Osittain syynä oli saamani palaute edelliseltä työnantajaltani, toisaalta facepäivitykset tuntuivat kertovan jo kaiken mahdollisen.

Nyt on aika aloittaa uusi blogi, kun uusi lehti elämässä on kääntynyt. Työpaikka Hollolan lukiosta vaihtui 1.8.2013 alkaen Kaarinan lukioon, joten pääsen jakamaan kokemuksia nyt Varsinais-Suomen näkökulmasta.

Töitä on takana jo kolme viikkoa ja millaisia viikkoja ne ovatkaan olleet. Ihmiset ovat iloisia ja rentoutuneita loman jälkeen, eikä näkyvää lomaltapaluustressiä ole vielä ilmennyt. Nuoret ovat asiallisia ja mukavia täälläkin. Tosilla koulu menee paremmiin ja toisilla heikommin, mutta kaikille koetetaan tarjota hyvää opetusta.

Kalenteri alkaa täyttyä ja palaverit seuraavat toistaan. Pieniä muutoksia olen saanut aikaan, mutta koetan vähän jarrutella, että joukko kestää kasassa. Koulun pyörittäminen on maratonjuoksua, ei pikamatkaa. Kaikkia paukkuja ei kannata heittää peliin kerralla.

Tervetuloa seuraamaan rehtorin arkea niin verkossa kuin todellisessa elämässäkin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s